Landningssidor

Säljande hemsida, landningssidor

Säljande hemsida, landningssidor

Varför ska jag använda landningssidor?

För er som inte vet så är en landningssida en sida som du skapar specifikt för tex en annons. En landningssida kan innehålla information om ett erbjudande eller en produkt men olika knappar eller länkar som uppmanar till att tex ta kontakt med ditt företag. Många företag som annonser på t.ex. google använder just landningssidor för att skicka besökaren till.

Din hemsida är troligen uppbyggd så att besökaren kan få en översikt om vad ditt företag sysslar med, tex läsa om era kunder, produkter, tjänster osv.

Med en landningssida däremot så får man besökaren att fokusera på en speciell produkt eller erbjudande, detta kan vara ett bra sätt för att få din besökare att beställa en produkt eller begära en offert t.ex.

Om du annonserar en produkt och skickar besökarna till startsidan, då kommer besökarna inte att hitta din produkt och trott att dem har kommit fel, då har du förlorat en potentiell kund.

Skickar du dem istället till en landningssida med erbjudandet på tex. 30% rabatt på denna tvättmaskin, och med en call-to-action knapp som säger köp nu. Så gör du det enkelt för besökaren att gå vidare med köpet.

Behöver du hjälp med landningssidor till din hemsida? kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *